Vårt arbete
Bild
JUNI/JULI 2011. Flera valpar har blivit steriliserade, vaccinerade och fått nya hem. En av dem är Susi, en fem månaders valp som hittades påkörd i diket. Hon var uttorkad och utsvulten men efter tio dagars vistelse hos veterinären kunde vi konstatera att hon skulle överleva. Susi kommer alltid att halta, men hon är nu en glad hund som fått ett nytt liv. Samtidigt med Susi tog vi in två andra valpar där den ena redan fått nytt hem medan den andre står på tur. Arbetet med sterilisering av tikar fortsätter i närområdet. Fyra tikar är steriliserade den senaste månaden. På templet har två hundar varit sjuka och fått föras till veterinär. Den ena dog tyvärr medan den andra överlevde. Samtidigt arbetar vi långsiktigt med att sterilisera templets honkatter.
Bild
Två lyckliga valpar som fick nya hem den sista söndagen i maj.
Bild
Två av valparna skulle få nya hem samma dag medan tre fick åka tillbaka hem till Lena igen för att nytt försök nästa söndag.
Bild
Fyra av de fem valparna busar på Golden Place.
Bild
Creambear fick ett nytt hem och kurade ihop sig i famnen på sin nya matte.
Bild
En av Mamma Sjus vackra valpar som STDH hoppas kunna hitta hem åt.
Bild
Mamma sju med några av sina valpar som snart måste vaccineras och steriliseras.
Bild
Lilla Sweetie är en av de många hundar som fått ett riktigt bra hundliv tack vare de frivilliga hjälpinsatserna i SWEDISH THAI DOG HELP, (swedthaidoghelp, STDH).


 

Bild

SwedThai Dog Help samarbetar med templet i Huai Sai Tai och bidrar med mat och veterinärvård. Nunnan, Suriporn, är mycket tacksam för hjälpen.
Bild
Vid soptippen nära Kanalvägen i är det många som dumpar oönskade valpar. Antagligen tror det att tiken och valparna ska lyckas livnära sig på avskrädet. Här har Britt hittat en ny kull som hon tar med till veterinären för vaccinering och senare, sterilisering.
Bild
Alla valparna har lastats på flaket för vidarebefordran till veterinär.
Bild
Fina friskar valpar, färdiga att hitta nya hem.
© Swedish Thai Dog Help 2011